Over deze website

Copyright en disclaimer

copyright anderssamenwerken

Een verklaring van AndersSamenwerken.nl over auteursrechten (copyright). Daarnaast tref je de disclaimer en een verklaring over cookies aan.

Copyright
Het copyright van de teksten en de foto’s op deze website behoren toe aan de maker en auteurs van AndersSamenwerken.nl. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om zonder toestemming delen van deze site over te nemen in welke vorm dan ook. De eigendomsrechten van de gebruikte scans van catalogi, productfoto’s, tijdschriften, boeken en print screens van websites behoren bij de betreffende fabrikanten, uitgevers en auteurs. Indien je van mening bent dat je rechten worden geschonden, word je verzocht een bericht te sturen.

Disclaimer
Hoewel aan de totstandkoming van deze website de uiterste zorg wordt besteed, kan voor eventuele (type)fouten en onvolledigheden niet worden ingestaan en aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op deze website.

Indien je onjuiste of onvolledige informatie aantreft op deze website word je verzocht ons van feedback te voorzien.

Cookies
Geef jij toestemming voor het plaatsen van cookies op je computer?

Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens je bezoek aan een website op je computer wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. De website kan deze informatie bij een later bezoek weer herkennen.

De adverteerders maken soms gebruik cookies. Verder worden cookies gebruikt om bij te houden hoeveel mensen de site bezoeken en welke artikelen populair zijn. Wij stellen geen gegevens aan derden ter beschikking. Wij plaatsen alleen functionele cookies. Cookies die nodig zijn om onze site te laten functioneren.

Deze cookies hebben wij ook nodig om inzicht te krijgen in de werking van onze site. Deze gegevens resulteren in aanpassingen van de functionaliteit van de website, zodat recht wordt gedaan aan de algemeen bestaande voorkeuren en gewoontes van de internetgebruiker.

Feedback
Wil je reageren? Je mag alles vragen, dit kan per e-mail.

Reageren is niet mogelijk